Vision

Vi vill skapa en godare vardag för allt och alla.

Affärsidé

Evanoff Group är en entreprenörsdriven företagsgrupp med fokus på att primärt investera och driva små till medelstora bolag inom livsmedelsbranschen. Vi tror på engagerade och drivna entreprenörer som i kombination med vår kompetens, erfarenhet och nätverk skapar en stark grund för att ta våra gemensamma bolag till nästa nivå.

Strategi

Vår strategi baseras på att bibehålla företagets entreprenörsanda för att alltid säkerställa engagemang och drivkraft som alltid krävs för att lyckas. Vi adderar kunskap och kapital samt ger entreprenören tillgång till vår infrastruktur av stödfunktioner. Den kombinationen är oslagbar och möjliggör framgång och slutligen ett livsverk som kan förverkligas.

Värdegrund

Vår värdegrund är vår ledstjärna i allt vi gör. Den är skapad för att dagligen påminna oss om vad vi står för och vilka vi är.

Våga

Att våga är en del av vår existens och hela anledningen till varför vi dagligen får göra det vi älskar mest av allt.

Växa

Växer ett bolag så växer människan. För oss är dessa fenomen oskiljaktiga.

Förändra

Vi uppfinner inga hjul. Vi litar endast på vår handlingskraft och förmåga att springa snabbare och smartare än vår omvärld.

Nu

Vi agerar och lever i nuet och blundar aldrig för verkligheten.

Dani Evanoff

Efter att ha sålt Candyking-koncernen till Cloetta är jag redo för mitt livs mest spännande utmaning; Att bygga Evanoff Group till att bli den ledande entreprenörsdrivna företagsgruppen inom livsmedelsbranschen.
Jag känner mig lyckligt lottad och stolt att få dagligen arbeta med människor som utstrålar passion och en sann förändringsvilja. Det finns ingen bättre medicin för att hålla sig ung.
Den saken är säker.

Evanoff Group AB
Gårdsvägen 18, 169 70 Solna

© 2019 Evanoff Group AB
På Evanoffgroup.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats.
Privacy Preferences