Zeinas lanserar Tahina i praktisk och kladdfri squeezeflaska!

Sveriges största matprofil Zeina Mourtada lanserar sin egen Tahina i en praktisk squeezeflaska under varumärket ”Zeinas”. När Zeina själv presenterade nyheten under måndagskvällen för sina hundratusentals följare på Instagram blev responsen överväldigande.

– Jag är i chock! Efter bara några timmar hade inlägget på Instagram fått över 12 000 likes och hundratals kommentarer. Jag är så glad och tacksam över responsen och hoppas att fler ska upptäcka de fantastiska smaker och produkter som ryms inom Mellanösterns olika kök, säger Zeina Mourtada, grundare av varumärket Zeinas.

– Jag har alltid undrat varför de förpackningar som funnits på marknaden varit så opraktiska och av kommentarerna på Instagram att döma är det fler som tänkt likadant. Det känns så himla roligt att få lansera en Tahina av riktigt hög kvalitet som dessutom garanterar en kladdfri matlagning, fortsätter Zeina.

Tahina är en basprodukt i många av Mellanösterns kök. Den lena och smakrika sesampastan används som smaksättning i matlagning och är bland annat en av huvudingredienserna i den populära kikärtsröran Hummus. Zeinas Tahina är tillverkad av 100% rostade och krossade sesamfrön och är helt fri från tillsatser.

– Tahina är en självklar ingrediens i min Hummus och i falafelsåsen Tarator – men Tahina kan användas till så mycket mer! Det är jättegott att blanda Tahina med flytande honung och sedan ringla över yoghurt, fruktsallad eller morgongröten, berättar Zeina.

Zeinas Tahina i squeezeflaska innehåller 350 gram och säljs redan nu på ICA.

Från och med vecka 7 finns produkten även att köpa på Coop, Willys och Hemköp. Rekommenderat konsumentpris är 39,90 kronor.

På Evanoffgroup.se använder vi cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår webbplats.